Неділя, 05.05.2024, 23:32

Спорт для всіх (м.Шепетівка)

Меню сайту
Футбол 8х8 (чол.)

СЕЗОН 2018 РОКУ 

Груповий етап
Команда І В П Н О
Група "А"
  Барс 3 1 0 2 5
  Вимпел 3 1 1 1 4
  Шанхай 3 0 0 3 3
 Фортуна        (Славута) 3 0 1 2 2
Група "Б"
 Локомотив 3 3 0 0 9
 ПЧ-18 3 2 1 0 6
 Цукровик 3 1 2 0 3
 КТУ-ДС Шепетівка 3 0 3 0 0
Півфінал
Барс 1 - 2 ПЧ-18
Локомотив 1 - 2 Вимпел
Гра за третє місце
Барс 1 - 6 Локомотив
ФІНАЛ
ПЧ-18 1 - 4 Вимпел
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Як часто Ви займаєтеся спортом?
Всього відповідей: 155
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
GISMETEO: Погода по г.Шепетовка

Головна » 2015 » Вересень » 14 » Заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту
09:01
Заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту

Щороку у другу суботу вересня в Україні відзначається День фізичної культури і спорту.

З нагоди даного свята в нашому місті пройшли наступні заходи:

- 11 вересня о 13.00 год. вулицями нашого міста пройшов головний захід з відзначення Дня фізичної культури і спорту - легкоатлетичний пробіг під гаслом "Біг заради миру". Святкові заходи розпочалися із офіційної частини. В.о. міського голови Михайло Полодюк привітав спортсменів, тренерів, фахівців і любителі фізичної культури: «Від щирого серця вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту, святом цілеспрямованих людей, які впроваджують, популяризують фізично-оздоровчу і спортивну діяльність та досягають високих спортивних результатів не тільки на рівні місцевому, а й на світовому» Михайло Іванович побажав спортивній громадськості Шепетівки міцного здоров'я, невичерпної енергії, натхнення, оптимізму, сили волі та нових яскравих перемог задля примноження спортивної слави міста. Далі він відзначив Почесною грамотою Шепетівської міської ради найкращих вихованців та тренерів-викладачів дитячо-юнацької спортивної школи, вчителів фізкультури спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2, навчально-виховного комплексу №3. Також посадовець нагородив подякою Шепетівської міської ради спонсорів і меценатів за вагомий особистий внесок у розвиток спорту та з нагоди Дня фізичної культури і спорту.

Продовженням свята став легкоатлетичний забіг під гаслом – «Біг заради миру», який відбувся за сприяння відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, управління освіти. Старт відбувся на площі Т.Шевченка біля входу до приміщення виконавчого комітету і продовжився вулицями Островського, Героїв Небесної сотні, Чкалова і проспектом Миру.

Також за ініціативи Молодіжної ради під час проведення заходу небайдужі шепетівчани долучилися до збору коштів для пораненого бійця АТО, отримавши жовто-блакитну стрічку у подарунок.

За матеріалами офіційного сайту Шепетівської міської ради

- 08 вересня о 17.00 год. на стадіоні "Локомотив" відбулася товаристська зустріч з футболу між минулорічними фіналістами чемпіонату міста командами "Ірбіс" та "Локомотив". Гра проходила в безкомпромісній, хоча і напруженій, але коректній боротьбі. Перший тайм команди завершили з нічийним рахунком 0-0. У другому таймі вже на 5 хвилині з подачі кутового відзнчається команда «Локомотив». Не проходить і десяти хвилин, як від потужного пострілу з метрів 25-ти у самісінку, як кажуть, «дев’ятку» м’яч знову опиняється в воротах команди «Ірбіс». В середині тайму команда «Локомотив» відзначається втретє, організовуючи гарну комбінацію з виходом один на один. Остаточний рахунок гри 3-1 на користь команди «Локомотив». Гру судив Черняк Анатолій.  Команда-переможець нагороджена кубком.

команда "Ірбіс"

команда "Локомотив"

- 11 вересня о 17.00 год. в міському шаховому клубі "Дебют" відбувся сеанс одночасної гри у шахи. Сеанс давав один з найсильніших шахістів Хмельницької області, чемпіон м.Шепетівки кандидат в майстри спорту Янюк Володимир. Сеансер грав один проти семи шахістів: 4-ьох першорозрядників, і 3-ьох третьорозрядників. Сеанс тривав майже три години і завершився з рахунком 5-2 на користь сеансера. Перемогу над сеансером зумів здобути ветеран Корнійчук Микола, в нічию з Янюком В. свої партії звели: Охрімець Віктор та Авгітов Михайло. Слід зазначити, що всі партії сеансером гралися чорними фігурами, що все ж таки дало певну перевагу його суперникам.

Змагання організовано та проведено спільно ШМЦФЗН «Спорт для всіх» та відділом у справах сім’ї, молоді та спорту.

Переглядів: 536 | Додав: sport_for_all | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]