Субота, 04.05.2024, 12:20

Спорт для всіх (м.Шепетівка)

Меню сайту
Футбол 8х8 (чол.)

СЕЗОН 2018 РОКУ 

Груповий етап
Команда І В П Н О
Група "А"
  Барс 3 1 0 2 5
  Вимпел 3 1 1 1 4
  Шанхай 3 0 0 3 3
 Фортуна        (Славута) 3 0 1 2 2
Група "Б"
 Локомотив 3 3 0 0 9
 ПЧ-18 3 2 1 0 6
 Цукровик 3 1 2 0 3
 КТУ-ДС Шепетівка 3 0 3 0 0
Півфінал
Барс 1 - 2 ПЧ-18
Локомотив 1 - 2 Вимпел
Гра за третє місце
Барс 1 - 6 Локомотив
ФІНАЛ
ПЧ-18 1 - 4 Вимпел
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Як часто Ви займаєтеся спортом?
Всього відповідей: 155
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
GISMETEO: Погода по г.Шепетовка

Головна » 2011 » Вересень » 16 » Міжнародний шаховий фестиваль "Шепетівка-2011"
15:29
Міжнародний шаховий фестиваль "Шепетівка-2011"

В м. Шепетівці завершився ІІІ міжнародний шаховий фестиваль присвячений 20-ій річниці проголошення Незалежності України. Фестиваль складався з трьох турнірів: опен-турнір "А" з обрахунком міжнародного рейтингу, аматорський турнір "Б" з обрахунком національного рейтингу та бліц-турнір, в якому прості любителі могли позмагатися з більш досвідченими гравцями.

Змагання проводилися спільно Хмельницькою обласною федерацією шахів, Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та відділом у справах сім'ї молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

В турнірі "А" набравши 7,5 очок з 9 із відривом в одне очко від найближчих переслідувачів, переможцем став кмс з м.Старокостянтинова Поліщук Олег. Набравши по 6,5 очок 2-4 місця зайняли одразу три шахіста. Друге місце за додатковими показниками зайняв кмс Мельник Ігор з Івано-Франківська. Третє місце посів львів'янин Зазуляк Андрій. Четверте місце зайняв кмс Іванов Андрій з Хмельницька. Набравши 6 очок, п'яте призове місце зайняв майстер спорту з шахів Подольський Антон з Тернополя. Набравши стільки ж очок шосте місце посів кмс Терлецький Олег зі Львова. На сьомому місці опинився кмс з Житомира Веремій Богдан який також набрав 6 очок з 9 можливих. Восьме призове місце посів кмс Хріновський Олексій з Коломиї, який набрав 5,5 очок. 

Окрім шахістів з сімох областей України, в фестивалі також приймали участь представники шахових федерацій Вірменії, Білорусії та Іспанії. Окрім основних призів у фестивалі були встановлені також додаткові призи. Були відзначені кращий першорозрядник, кращий юніор (до 18 років), кращий шахіст Хмельниччини та кращий білорус. Кожен шахіст отримав пам'ятну грамоту на згадку про шаховий фестиваль в Шепетівці. Кубок міського голови за найкращу партію турніру отримав Мельник Ігор за перемогу над Івановим Андрієм (4-ий тур). Кращим юніором в турнірі "А" став Сичевський Андрій, м. Львів. Приз серед першорозрядників виборов Вовк Віктор, Ярмолинецький р-н. Кращим серед білорусів став Кісель Нікіта, м.Мінськ. Приз за найкращий результат серед шахістів Хмельниччини отримав кмс Понятишин Ярослав, м. Хмельницький.

Турнір "Б" також проходив у складній та цікавій боротьбі. В ньому в основному приймали участь прості любителі гри (шепетівчани, представники інших районів області), ветерани та діти. Не залишивши жодного шансу суперникам, переможцем турніру "Б" став чемпіон Хмельницької області серед ветеранів, досвідчений шахіст Юзюк Володимир з Камянець-Подільського. Друге місце зайняв юний талант з Камянець-Подільського Горелов Дмитро. Третє місце посів Гіжицький Василь зі Славути. Кращим юніором в турнірі "Б" став Браташ Роман з Червонограду, Львівської обл. Кращий результат серед шахістів ІІ-ІІІ розряду продемонстрував іспанський шахіст Сельва Кано Хуан Мигель. Приз за кращий результат серед ветеранів отримав Коза Михайло з Кам’янець-Подільського. Кращим шахістом Хмельниччини в турнірі "Б" став Малюта Володимир з Шепетівки, виконавши при цьому ІІ розряд.

Поряд з грошовими призами, переможці турнірів отримали кубки міського голови та були встановленні спеціальні призи за категоріями.

В бліц-турнірі, який проводився 20-го серпня, перемогу святкував кмс Поліщук Олег набравши 7 очок з 9 можливих. Лише за додатковими показниками друге місце зайняв міжнародний майстер Гудок Віктор з Вінниці. Третім фінішував львів'янин Зазуляк Андрій.


За матеріалами сайту "Житомир шахматный" (ztchess.at.ua),

автор Гаврилюк Олександр 

Більше фотографій у фотогалереї.

Переглядів: 685 | Додав: sport_for_all | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]