П`ятниця, 17.05.2024, 10:43

Спорт для всіх (м.Шепетівка)

Меню сайту
Футбол 8х8 (чол.)

СЕЗОН 2018 РОКУ 

Груповий етап
Команда І В П Н О
Група "А"
  Барс 3 1 0 2 5
  Вимпел 3 1 1 1 4
  Шанхай 3 0 0 3 3
 Фортуна        (Славута) 3 0 1 2 2
Група "Б"
 Локомотив 3 3 0 0 9
 ПЧ-18 3 2 1 0 6
 Цукровик 3 1 2 0 3
 КТУ-ДС Шепетівка 3 0 3 0 0
Півфінал
Барс 1 - 2 ПЧ-18
Локомотив 1 - 2 Вимпел
Гра за третє місце
Барс 1 - 6 Локомотив
ФІНАЛ
ПЧ-18 1 - 4 Вимпел
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Наше опитування
Як часто Ви займаєтеся спортом?
Всього відповідей: 155
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
GISMETEO: Погода по г.Шепетовка

Головна » 2016 » Червень » 5 » Ось і завершився турнір з футболу 8х8 серед чоловічих команд любителів
13:06
Ось і завершився турнір з футболу 8х8 серед чоловічих команд любителів

Нагадаємо, що з 24 травня по 2 червня на стадіоні «Локомотив» шість команд змагалися за право називатися кращою командою нашого міста у даному виді спорту, а саме команди: «Вимпел» (ШВК№98), «Локомотив» (Локомотивне депо), «Ірбіс» (збірна команда любителів), «Цукровик» (команда любителів району цукрового заводу), «Феміда» (також збірна любителів) та команда гостей «Горинь» з м.Ізяслав.

Про ігри у групах дивіться попередні публікації на сайті Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» - sportinshepet.at.ua.    

Після групового етапу у півфіналах мали зустрітися команда «Локомотив», яка посіла перше місце у групі «А» та «Горинь», яка посіла друге місце у групі «Б». Відповідно у другому півфіналі зустрічалися команди «Вимпел» та «Ірбіс». Нажаль, команда «Горинь» не змогла продовжити участь у турнірі  і замість неї у півфінал пройшла команда «Цукровик».  

Перший півфінал видався багатим на голи. Вже з самого початку локомотивці заволоділи ініціативою та почали насідати на ворота цукровиків. Ті ж в свою чергу намагалися відповідати контратаками. Але на 20 хвилині гри, завдяки індивідуальним діям Темнюка Миколи, "Локомотив» вийшов у перед – 1-0. Цукровики не забарилися з відповіддю і у найближчій контратаці забили гол, нажаль для них і їхніх уболівальників, суддя не зарахував взяття воріт.  В подальшому цукровики стали більше розкриватися, йти великими силами вперед, що дало більше простору у нападі для швидких, технічних та більш досвідчених гравців команди «Локомотив». І вони цим сповна скористалися: вже до кінця першого тайму рахунок став 4-0 на користь «Локомотива», а фінальний свисток зафіксував рахунок 7-0 на користь команди «Локомотив». Голи забивали: Темнюк Микола (4 голи), Мельник Назар, Яніцький Віталій та Хохолуш Володимир.

Слід зазначити, що протягом усієї гри цукровики продовжували боротися, намагалися забити хоча б м’яч престижу і мали для цього не один момент, але фортуна в цей вечір була не на їхній стороні.

Другий півфінал видався більш інтригуючим. Вже на 2 хвилині гри воротар команди «Вимпел» мусив виконувати свої прямі обов’язки: гарним сейвом відвівши загрозу від воріт своєї команди.

В подальшому вимпелівці перехопили ініціативу, заволоділи територіальною перевагою та вже на 27 хвилині вели з рахунком 2-0. Голами відзначились Назарук Олександр та Свірщук Роман.  Перший тайм так і закінчився з рахунком 2-0.

З початком другого тайму гравці команди «Ірбіс» відразу пішли у перед і вже на 32 хвилині, тобто на 2 хвилині другого тайму, зуміли відіграти один гол. Це Крайчинський Микита замкнув головою дальню передачу свого напарника. Малюнок гри у другому таймі виглядав наступним чином: «Ірбіс» атакує великими силами, «Вимпел» грає на контратаках. Обидві команди мали багато гольових моментів, а воротарі обох команд виконали чимало роботи. Але в цей вечір сильнішою була команда «Вимпел», яка в підсумку перемогла з рахунком 3-1. Остаточну крапку у цій грі поставив на 57 хвилині Гагун Роман.

Наступного дня за третє місце зустрічалися команди «Ірбіс» та «Цукровик». Підсумковий результат зустрічі 4-1 на користь команди «Ірбіс». Гра проходила за переваги ірбісівців; цукровики знову втратили дуже багато гарних гольових моментів, м’яч по-зрадницьки просто не йшов у ворота, а свій єдиний гол вони зуміли забити лише дальнім пострілом з середини поля прямо у дев’ятку.

Отже бронзовим призером турніру стала команда «Ірбіс».

Фінал видався видовищним та відповідав усім канонам жанру. Забігаючи наперед скажемо, що інтрига трималася довше ніж п’ять післяматчевих пенальті, пробитих кожною командою по закінчені основного часу.

Гра розпочалася з атак «Локомотива» і після декількох гарних моментів вже на початку гри Темнюк Роман зумів вивести свою команду у перед. Але буквально відразу Гагун Роман у сольному проході по правому фланзі зумів втікти від захисника та вийти один на один з воротарем – рахунок став рівним 1-1. Гра поступово вирівнялася, боротьба проходила в основному у центрі поля. Незначна ігрова перевага, що виникала, у різні проміжки часу переходила від однієї команди до іншої.  Гра усіх тримала в напружені. Можливості для взяття воріт мали обидві команди. Однією з таких можливостей на 26 хвилині зуміли скористатися гравці команди «Локомотив», коли після кутового свій момент реалізував Максимчук Микола. «Локомотив» повів - 2-1.  Але знову не довго «Локомотив» був попереду. Вже на початку другого тайму (32 хв.) свій черговий сольний прохід продемонстрував Гагун Роман, який, вже тільки по лівому фланзі, зумів пройти захисників та реалізував вихід один на один. Рахунок став рівним - 2-2. До  кінця гри обидві команди мали гарні моменти щоб вирвати перемогу у основний час, але рахунок залишився не змінним. За регламентом у даному випадку команди повинні були пробивати пенальті (дев’ятиметрові штрафні удари). За підсумками перших п’яти таких ударів кожною командою рахунок знову був 2-2, тільки вже по пенальті.  Загалом кожною стороною було пробито по сім дев’ятиметрових штрафних удари. Першими помилилися вимпелівці, але останніми помилилися локомотивці.  Пенальті завершилися з рахунком 4-3 на користь команди «Вимпел», яка і стала переможцем змагань.

Вітаємо команду «Вимпел» з нелегкою перемогою у грі з чудовим суперником.

Команда-переможець нагороджена кубком відділу та центру.

Кращим гравцем турніру визнано гравця команди «Локомотив» Панасюка Юрія, який був відзначений кубком від команди «Вимпел».

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Нижче пропонуємо переглянути деякі фото з півфіналів та фіналів:

"Вимпел" - "Ірбіс"

"Ірбіс" - "Цукровик"

"Локомотив" - "Вимпел"

Переглядів: 541 | Додав: sport_for_all | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]