Четвер, 28.03.2024, 19:47

Спорт для всіх (м.Шепетівка)

Меню сайту
Футбол 8х8 (чол.)

СЕЗОН 2018 РОКУ 

Груповий етап
Команда І В П Н О
Група "А"
  Барс 3 1 0 2 5
  Вимпел 3 1 1 1 4
  Шанхай 3 0 0 3 3
 Фортуна        (Славута) 3 0 1 2 2
Група "Б"
 Локомотив 3 3 0 0 9
 ПЧ-18 3 2 1 0 6
 Цукровик 3 1 2 0 3
 КТУ-ДС Шепетівка 3 0 3 0 0
Півфінал
Барс 1 - 2 ПЧ-18
Локомотив 1 - 2 Вимпел
Гра за третє місце
Барс 1 - 6 Локомотив
ФІНАЛ
ПЧ-18 1 - 4 Вимпел
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Наше опитування
Як часто Ви займаєтеся спортом?
Всього відповідей: 154
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
GISMETEO: Погода по г.Шепетовка

Головна » 2017 » Липень » 6 » Добіг до кінця відкритий чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловіків
09:55
Добіг до кінця відкритий чемпіонат міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловіків

4 та 5 липня 14 туром завершився довготривалий чемпіонат нашого міста з футболу 8х8 (сезон 2016-2017рр.) серед чоловічих команд.

У останньому турі команда ДП «ШРЗ» мінімально, з рахунком 1-0, перемогла команду «Славутич». У непростій для «ремонтників» грі наприкінці зустрічі голом відзначився Сімчук Микола.

Цукровики не з’явилися на гру з Фортуною і отримали технічну поразку  5-0. Це друга гра у турнірі, яка не відбулася. Тобто, з 56 ігор тільки дві не відбулося. Це говорить про високу відповідальність учасників та їх бажання приймати участь у подібних заходах, що дуже приємно.

Переможець турніру команда «Ірбіс» не без проблем перемогла команду «Шанхай».  Тривалий час шанхаївці вели в рахунку і навіть мали дуже гарні моменти для збільшення своєї переваги та за десять хвилин до кінця зустрічі ірбісвці зуміли не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед.  Остаточний рахунок гри 2-1 на користь команди «Ірбіс».

Центральною грою туру і окрасою фінального дня змагань стала гра між командами «Локомотив» та «Вимпел». До цієї гри команди підійшли з однаковою кількістю очок, але Вимпел був у вигіднішій ситуації, тому що їх влаштовувала і нічия. Локомотиву потрібна була лише перемога. Сама гра мала визначити срібного та бронзового призерів турніру. З цими думками команди і розпочали матч. Локомотив відразу пішов у перед, вимпелівці ж чітко захищалися, переходячи в небезпечні продумані контратаки. У грі Локомотива навпаки не спостерігалося злагоджених дій між гравцями. Цим вимпелівці зуміли скористатися і вже до 17 хвилини зустрічі вели з рахунком 2-0. Голами відзначилися Мовсесян Владислав та Свірщук Роман. Але один гол Локомотиву до перерви вдалося відквитати: на дальній пас з глибини відгукнувся Максим Ребекевша, який у карколомному стрибку зумів випередити воротаря суперника та головою забив перший гол своєї команди. За рахунку 2-1 команди пішли на перерву. У другому таймі не встигли команди розпочати гру, як у першій же атаці вимпелівці знову встановлюють перевагу у два м’ячі – гол забив найкращий голеодор команди Рудий Олег. Гра була дуже напруженою та емоційною. Жодна з команд не хотіла поступатися. На цьому тлі травму отримав воротар Локомотива. Після вимушеної заміни у воротах Локомотива став польовий гравець, а сама команда, можливо, змушена була перебудуватися. Важко сказати, чи саме ці події вплинули на Локомотив, але до кінця зустрічі саме Локомотив повністю володів ініціативою, раз-по-раз насідаючи на ворота Вимпела. Авжеж, вимпелівці не тільки відсиджувалися біля своїх воріт, але й проводили небезпечні контратаки та голи вже забивав тільки Локомотив, гравці якого зуміли зрівняти рахунок, хоч і за декілька хвилин до кінця зустрічі – 3-3. Відзначилися Максим Ребекевша та Денисюк Денис. Нажаль, для Локомотива та їх вболівальників  з фінальним свистком  судді цей рахунок був зафіксованим як остаточний.

Отже, переможцем змагань з 40 очками в активі стала команда «Ірбіс». Друге місце виборола команда «Вимпел» - 32 очки. Третє місце посіла команда «Локомотив» - також 32 очки. Четверте місце у команди «Шанхай» - 17 очок. П’яте місце у команди «Фортуна» - 14 очок. Шостою стала команда ДП «ШРЗ» - 14 очок. Сьоме місце посіла команда «Цукровик» - 11 очок. Восьмі – команда «Славутич» - 1 очко.

Усі команди нагороджені грамотами. Команди-призери також нагороджені кубками управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Також кращі гравці команд, визначенні самими командами, відзначені грамотами організаторів.

Кращими гравцями своїх команд визнано: Царук Євген (Ірбіс), Свірщук Роман (Вимпел), Завістовський Олександр (Локомотив), Скрипка Максим (Шанхай), Нагорняк Валентин (Фортуна), Жук Василь (ДП «ШРЗ»), Волинець Олександр (Цукровик), Шевчук Юрій (Славутич).

Кращим бомбардиром турніру став гравець команди «Фортуна» Нагорняк Валентин. Він зумів забити 21 гол у 13 іграх, на 5 голів випередивши своїх найближчих переслідувачів Царука Євгена (Ірбіс) та Денисюка Дениса (Шанхай/Локомотив). Також, за підсумками голосування команд-учасників турніру Нагорняк Валентин визнаний найкращим гравцем турніру. Від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Валентина нагороджено пам’ятними статуетками кращого бомбардира та кращого гравця турніру.

Організаторами даного турніру стали управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепеівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Більше про турнір можна взнати за посиланням Чемпіонат міста з футболу 8х8.

Нагорняк Валентин - кращий гравець та кращий бомбардир турніру

Переможці змагань - команда "Ірбіс"

Переглядів: 454 | Додав: sport_for_all | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]