Вівторок, 23.04.2024, 20:38

Спорт для всіх (м.Шепетівка)

Меню сайту
Футбол 8х8 (чол.)

СЕЗОН 2018 РОКУ 

Груповий етап
Команда І В П Н О
Група "А"
  Барс 3 1 0 2 5
  Вимпел 3 1 1 1 4
  Шанхай 3 0 0 3 3
 Фортуна        (Славута) 3 0 1 2 2
Група "Б"
 Локомотив 3 3 0 0 9
 ПЧ-18 3 2 1 0 6
 Цукровик 3 1 2 0 3
 КТУ-ДС Шепетівка 3 0 3 0 0
Півфінал
Барс 1 - 2 ПЧ-18
Локомотив 1 - 2 Вимпел
Гра за третє місце
Барс 1 - 6 Локомотив
ФІНАЛ
ПЧ-18 1 - 4 Вимпел
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Як часто Ви займаєтеся спортом?
Всього відповідей: 154
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
GISMETEO: Погода по г.Шепетовка

Головна » 2016 » Вересень » 29 » 2 тур чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8
09:35
2 тур чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8

27-28 вересня пройшли чергові  ігри 2-ого туру чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8.

В першій грі туру між собою зустрічалися команди «Вимпел» та ФК «Шанхай». Команда ФК «Шанхай» є новачком у міських змаганнях, попередню гру вони програли з розгромним рахунком 5-0. В свою чергу команда «Вимпел» під керівництвом Українця Дмитра ставала багаторазовим переможцем різноманітних змагань у нашому місті, а тому по праву вважалася фаворитом даної зустрічі.  Вже на першій хвилині гри все вищесказане підтвердив швидкий і беззаперечний гол Забейди Олександра. «Вимпел» повів у рахунку 1-0. Протягом перших 10 хвилин вимпелівці повністю володіли ситуацією на полі, створювали небезпечні моменти, в яких тільки воротар ФК «Шанхай», здавалося, дивом рятував свої ворота.  Але, на те й воно але…  І хоча перший удар в ствір воріт вимпелівців шанхаївці провели на 15-ій хвилині зустрічі, а перший небезпечний момент вони створили лише на 20 хвилині та вже до кінця зустрічі вони вирівняли гру, а на початку другого тайму гравці команди «Шанхай» зуміли дати дзеркальну відповідь на дії вимпелівців у перші хвилини першого тайму: у стрімкій атаці, поки суперник ще був у розслабленому стані, вони зрівняли рахунок– 1-1 (нічия). Голом відзначився Лисик Юрій. У  другому таймі шанхаївці заграли більш гостріше. Загалом малюнок гри не змінився: команда «Вимпел» атакувала великими силами та мала багато гарних моментів, щоб забити бажаний гол; в свою чергу «Шанхай» чітко захищався та більш сміливіше виходив у небезпечні  контратаки, створюючи свої чудові моменти для взяття воріт суперника. В підсумку, напевне, матч заслужено завершився у нічию. Команди продемонстрували гарну та змістовну гру, яку було цікаво дивитися. Після цієї гри команда ФК «Шанхай», відібравши очки у одного з фаворитів турніру, стає «темною конячкою» наших змагань.

У другій грі туру між собою зустрічалися команда «ШРЗ» (Шепетівський ремонтний завод) та команда «Цукровик». Гра була рівною: команди почергово довгими проміжками володіли ініціативою та почергово захищалися, мали чудові моменти щоб забивати не один м’яч, але в більшості випадків воротарі були на місті, ще в ряді випадків рятувала штанга, підводила майстерність або просто не щастило. На 16 хвилині гри при подачі з кутового м’яч у свої ворота зрізав Тригуба Віталій. Він же і виправив становище, провівши гол у відповідь на 7 хвилині другого тайму. Здавалося, що гра так і завершиться у нічию, але іншої думки був гравець цукровиків Самков Віталій. Молодий гравець протягом усієї гри був дуже активним, зробив декілька гарних швидкісних проходів по лівому флангу, постійно був у боротьбі, за що і отримав жовту картку та 47 хвилині гри гарним ударом з-за меж штрафної здобув для своєї команди таку бажану перемогу. Отже, цукровики перемогли з рахунком 2-1.  

Наступною грою, яка проходила 28 вересня, став матч між лідерами турніру командами «Ірбіс» та «Фортуна».   Гру команди почали дуже активно, швидко переходячи з оборони в атаку. Але після перших стартових хвилин заволодіти ініціативою та територіальною перевагою зуміли ірбісівці, які на 7 хвилині гри після масованих атак зусиллями Крайчинського Микити зуміли вийти в перед. Рахунок став 1-0 на користь команди «Ірбіс». Ще за чотири хвилини подвоїв перевагу ірбісівців Царук Євген,  а на 15 хвилини знову Крайчинський М. в швидкій контратаці, яка розвинулася в декілька передач, замкнув простріл на дальній штанзі – 3-0 з таким рахунком і завершився перший тайм. Здавалося, що гра вирішена. Так, напевне, думали і гравці команди «Ірбіс», але, як показав хід подій, не гравці команди «Фортуна». Вже на 3 хвилині другого тайму Вітвіцький Владислав скоротив відставання – 3-1. Ірбісівці знову масовано пішли в атаку, подавали численні кутові та знову довели різницю до розгромної - 4-1. Відзначився Каращенко Віктор. Але в наступній атаці фортунівці провели свій гол – 4-2. Голом відзначився Нагорняк Валентин, який  наприкінці гри ще раз вразив ворота ірбісівців, ударом «скорпіона» скоротивши різницю до мінімуму – 4-3.   Цей рахунок і став остаточним – команда «Ірбіс» перемогла.

У другій грі дня зустрічалися команди «Локомотив» та «Славутич».  Гра завершилася з рахунком 6-0 на користь локомотивців. Але слід відзначити і гравців команди «Славутич», які в певних проміжках гри показували гарний та змістовний футбол, могли забивати не один м’яч, але, можливо, у зв’язку з браком досвіду та меншою майстерністю все ж таки ще не можуть на рівних боротися з такими командами як «Локомотив».

 

Більше про турнір на сторінці турніру.

Переглядів: 507 | Додав: sport_for_all | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]